6. dag i Florida - Miami Beach - Key West

03.08.2013

I dag er så den sidste hele dag i Miami Beach. Vi fik solet og badet en hel del i går - det var fantastisk. En ualmindelig fin ( og vanvittig stor ) badestrand, hvor der ikke er en eneste sten på stranden eller når du går ud i vandet. Vandet er smukt, dybblåt og dejligt varmt ( men stadig friskt og indbydende ). Vi havde ingen problemer med at rejse os og gå ud i havet og få en dukkert. Det føltes dejligt forfriskende i den hede. Vandet er naturligvis salt, men ikke ubehageligt meget mere saltet end derhjemme. Det er jo det store Atlanterhav, der "føder" strandene på denne side af Florida med friskt vand. Så selv om vandet fordamper og saltkoncentrationen derfor skulle stige - ja så "tager nyt friskt vand over".

Vi smurte os kraftigt i solcreme, men ikke desto mindre er begge drenge blevet "røde", som et par danske pattegrise! De var også noget lysere end mig da vi kom hertil. Jeg selv havde ligesom fået lagt den grundlæggende teint hjemmefra.

Vi nyder fortsat turen i fulde drag, men nu begynder man at mærke længslen efter det derhjemme. Og jeg fornemmer også at drengene har det ligeså. De siger det ikke direkte, men Kasper f.eks sagde: "det skal blive godt at komme hjem til en ordentlig gang rugbrød" istedet for amerikanernes hvide brød! Jeg giver ham helt ret.

Efter dase dagene her i Miami Beach går det videre sydpå til Key Largo og Key West. Det bliver meget spændende. Og det glæder vi os til. Vi springer måske en tur til nationalparken "Everglades" over idet mine turistbøger beskriver "The Everglades" sådan: " Der findes to årstider i Everglades - "den gode" og "den dårlige". Den gode er fra December til April - den dårlige er fra Maj til oktober/november - i "den gode" periode er her masser af dyr - krokodiller, slanger m.m. at se på, men i " den dårlige" årstid - i den varmeste tid er der tonsvis af myg - og hvem vil frivilligt ædes af myg - ikke jeg, der ligesom Anders får gevaldige myggestik. Så måske tager vi en tur i de såkaldte "Airboats", dersom vejret og muligheden byder sig!

Men først skal vi en tur til " The Keys" som amerikanerne siger.











Ingen kommentarer:

Send en kommentar