2. Og sidste dag i Savannah

29.07.2013

Så er vi nået ca midtvejs på vores tur og jeg skal love for at vi - som I selv - får al den varme den kan trække. Her er utroligt varmt og dette skyldes ikke mindst den ret høje luftfugtighed, der jo øger varme indtrykket. Man føler det er vanskeligt at komme af med varmen selvom man sveder. Ret specielt!

I dag drager vi videre sydpå til Orlando, hvor vi har planer om at besøge Kennedy Space Center (rumfærger, raketter, IMAX film mm ) samt Seaworld - så det ser vi meget frem til.

Turen derned tager - om alt går vel - ca 4 timer og er på 456 km! Så vi sætter pris på vi har en god bil med aircondition at køre i. Så går det meget bedre.

Apropos sengene herovre - de er bare helt OK, det er ikke dem, der gør det lidt anstrengende at sove - tværtimod - nej det er primært varmen. Sengene kan vi ikke klage på - de er absolut gode og rene. Vi har ingen kakkelakker i hverken senge eller på værelserne.





Savannah er en smuk gammel by, der håndhæver gamle traditioner




Udbudet var stort - og der var slogan, der appellerede til Gud og hvermand

I går gik vi også turen fra hotellet til Savannah Centrum ( ca 7 km ) til fods - og så i den varme. amerikanerne tror også her vi er tossede - de bevæger sig ikke meget uden en bil ( med aircondition )  - og det ses også på dem. Utroligt så mange overvægtige mennesker der er herovre. Det er måske 4 ud af 5 ( eller flere ) der er overvægtige eller svært overvægtige! Det er sørgeligt - men en realitet! Så er vi sylfider sammenlignet med dem.

Nå nu spørger drengene til morgenmad - så jeg slutter her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar