4. Og sidste dag i Washington DC



Umiddelbart skulle man mene at det vi oplever er fantastisk - og det er det virkelig også - men det får også en til at tænke på, hvor godt man har det derhjemme!

Vi ser og kommer tæt på de kendte steder, hvilket er en kæmpe oplevelse i sig selv. Vi får set en masse der ikke er umiddelbart tilgængelig derhjemme. Men vi får også set den anden mindre flatterende side af det amerikanske samfund. Nemlig den store armod ( gabet mellem de rige og de fattige er stor her ) og der er en hel del tiggere på gaden, der ikke som derhjemme opfanges af et socialt sikkerhedsnet.

Ligeledes har vi set hvad en forkert livsførelse ( fed kost - junk food - og manglende motion, idet alle kører i egen bil - til og fra alting )) fører til - nemlig enorm overvægt og fedmeproblemer.

I går var det sidste dag ( og aften ) i Washington, som vi tog på sightseeing i for sidste gang. Vi opsøgte kvarterer lidt væk fra de kendte steder. Det er altid spændende at se.







Vi indtog et dejligt Thai måltid i et af disse kvarterer og vi sluttede med en aftentur på "The National Mall" tæt på Capitol og Washington monumentet. Vi fik taget en del natbilleder - og som det fremgår så er begge drenge nogle spasmagere - de kan sjældent fotograferes uden de stiller sig i en eller anden skør position - jeg forsøger at få dem til at stå lidt normalt - men det lykkedes sjældent. Men vi har det sjovt sammen - og drengene har det helt fantastisk sammen. Det er skønt at opleve!








Nu kører vi sydpå gennem 4 stater, Virginia, North Carolina, South Carolina og ender i staten Georgia, hvor vi tager et par dage i byen Savanah. Det bliver en tur på ca 900km og varer ca 9 timer!

Savannah ligger i Georgia, men tæt på grænsen til Florida. Det er en af de gamle byer i USA og den ligger helt ud til atlanterhavskysten! 

Det er dejligt vi er to chauffører der kan skiftes - det gør det hele lidt mere komfortabelt. Bilen er som sagt dejlig at køre i - en Cheverolet Impala - i nyeste model. Og som jeg også skrev tidligere - automat gearet vænner man sig til. Selvom Anders savner gearskiftet!!

Nu er det tid til at vende snuden sydpå og forlade Washington DC.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar