3. og 4. dag i Florida


01.08.2013

Vi er kørt i sydlig retning og er er nu landet i Miami Beach. Miami Beach ligger på en aflang ø i Atlanterhavet ud for byen Miami. Hotellet er der ikke meget ved til trods for at det er det dyreste vi har booket hidtil ( det vidste jeg på forhånd - Miami er et dyrt sted at bo! ) Men det skal jo prøves!






I går havde vi en fin tur i Seaworld - med delfiner, "Killer Whales" ( spækhugger ) m.fl. Amerikanerne kan det der med show - og der blev heller ikke her sparet på krudtet. Vi så et par fantastiske forestillinger med springene og plaskene delfiner og spækhuggere. Simpelt hen imponerende, hvad de kan få dyrene til at lave - og så både kraftfuldt og yndefuldt på samme tid - der var ikke et øje tørt!

Vi sluttede aftenen med et besøg i en såkaldt "Outlet Shopping Mall", hvor der sælges mærkevarer til væsentlig billigere penge end derhjemme. Og det passer jo sådan nogle fattige studerende.

Vi fik pakket her til morgen og kom fra Orlando efter morgenmaden kl. 11.00 og vi ankom som GPS'en havde forudsagt kl 14.45! Nu skal vi så indtage Miami et par dage inden det går videre mod Key West. Herefter returnerer vi til Miami - for at flyve til New York lørdag d. 10. August





Miami Beach er stedet for de ældre rige og de unge og smukke amerikanere - og så er det stedet for masser af puertoricanere, cubanere og andre spansk talende folk, der trives og arbejder her i det sydlige Florida.

Men hvor er her smukt, frodigt og grønt. En fryd for enhver havemands øjne!

På hotellet her har vi desværre ikke trådløst internet på værelset, så vi skal ned i fællesområdet for at få kontakt til omverdenen! Men det går nok alt sammen! Det betyder at jeg f.eks. først skriver e-mailen på værelset - og senere går jeg ned i fællesområdet og sender den. Lidt besværligt - men det virker.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar