7. og 8. dag i Florida - the Keys - Marathon

05.08.2013

Vi fik taget afsked med et hotel i Miami vi absolut ikke vil savne! Men Miami Beach var en fantastisk oplevelse - skønne strande, dybblåt vand, pulserende natteliv og det der nu følger med, når man går under betegnelsen " en af de mest ikoniske steder i USA, man bør besøge".

Vi tager en masse gode oplevelser med herfra og er nu nået til en af rejsens sidste destinationer. Besøget  på de sydligste (nord)amerikanske Keys. 

Vi har gjort ophold på et skønt Holliday Inn Resort i byen Marathon umiddelbart inden vi når den berømte 7 mile Bridge. Her er virkelig skønt. Hotelfaciliteter som trådløs WIFI osv fungerer - og omgivelserne er smukke og indbydende. 




Der er tilknyttet et spisested, der minder om en afrikansk lodges, med "sivtag" og bygget udelukkende af naturens materialer ( store svulstige træstammer, der er håndværksmæssigt smuk udført ). Her indtog vi både middag og senere aftensmaden. 




Der er også tilknytte en lækker pool omkranses af palmer - mere eksotisk bliver det næppe.

Senere i dag går det mod Key West - via 7-mile Bridges. Det skulle være en smuk køretur.

Forbindelsen af de mange øer stod entreprenøren ( og en af grundlæggerne af ESSO ) Flagler for. Hans firma byggede tilbage i 1906 jernbaneforbindelsen til Key West ( for at udnytte samhandlen med Cuba og den netop åbnede Panama kanal ). Desværre blev Flagler's bygningsværk - jernbanebroerne over The Key's - ødelagt af en frygtelig orkan i 1935, hvor adskillige blev dræbt på øerne. Det er på resterne af denne jernbane forbindelse - vejforbindelsen og vejbroerne er grundlagt! 




7-mile bridges - engang verdens længste broforbindelse!

Denne forbindelse er livlinen til fastlandet! Vi glæder os til at køre det sidste stykke for at mødes med Ernest Hemmingways Key West. ( mere om dette i en senere skildring ).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar